creativitijd

Tijd voor creativiteit!

Al geruime tijd organiseer ik in Delft een creatieve avond onder de naam Do Impress Yourself Donderdag. Ook in Maassluis kun je nu terecht voor een avondje creativiteit en gezelligheid.

Voor beide avonden geldt eigenlijk hetzelfde. Gewoon, lekker even een paar uurtjes creatief bezig zijn. Voor jezelf, onder het genot van een hapje & drankje en in het gezelschap van andere creatievelingen. Gezellig en inspirerend te gelijk! Check voor meer details de onderstaande informatie!

LET OP: Vanwege de maatregelen rondom Corona, is het maximale aantal deelnemers 4. Verder houden we de regels van het RIVM in acht. Dus ben je ziek (of heeft iemand in jouw gezin koorts)? Blijf dan thuis.

Do Impress Yourself  Dinsdag & Donderdag @ Atelier Indrukkend

Elke eerste en derde donderdag en 2de en daarop volgende dinsdag van de maand organiseer ik bij Atelier Indrukwekkend in Delft een creatieve avond onder de naam Do Impress Yourself Dinsdag of Donderdag!

Van 18.30 tot 21.00u kun je heerlijk aan de slag met wat je maar wilt en kunt vinden in het atelier. Samen met andere creatievelingen, onder het genot van een hapje en een drankje, even lekker creatief bezig zijn. Inspirerend en gezellig te gelijk! Lees verder..


’t Papier Atelier @ de Doorsluizer

Elke 2de en 4de donderdag van de maand kun je tijdens ’t Papier Atelier creatief aan de slag bij de Doorsluizer.

Zoals de naam het al doet vermoeden, ga je tijdens ’t Papier Atelier creatief aan de slag met papier. Creatief in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het maken van papercuts, het uitproberen van diverse druktechnieken zoals stempelen en materiaaldruk, aan de slag met ecoline, gouache of aquarelverf, collages maken, 3D vouwen of een combinatie van deze technieken. Lees verder..