’t Papier Atelier

’t Papier Atelier

Elke 2de en 4de donderdag van de maand kun je tijdens ’t Papier Atelier creatief aan de slag bij de Doorsluizer.

Zoals de naam het al doet vermoeden, ga je tijdens ’t Papier Atelier creatief aan de slag met papier. Creatief in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het maken van papercuts, het uitproberen van diverse druktechnieken zoals stempelen en materiaaldruk, aan de slag met ecoline, gouache of aquarelverf, collages maken, 3D vouwen of een combinatie van deze technieken. Naast dat je zelfstandig met een creatief project kunt beginnen, is er ook elke keer een thema opdracht.

Tijdens de creatieve avond wordt er natuurlijk gezorgd voor verschillende soorten papier en kun je gebruik maken van diverse materialen zoals bijvoorbeeld; teken/kleur potloden, ecoline, aquarelverf, gouache, stiften, gutssetjes, papercut mesjes, magazines en/of oude boeken voor collages, etc. Ook mag je je eigen materiaal meenemen.


Wat
: ’t Papier Atelier
Wanneer: elke 2de en 4de donderdag van de maand
Waar: de Doorsluizer, Anne de Vriesstraat 6, Maassluis
Hoe laat: 19.00u – 21.30u
Kosten*: € 10,- voor 1x of een strippenkaart van 5x voor € 42,50

* De kosten voor deze avond zijn inclusief materiaal, diverse versnaperingen, thee & begeleiding.

Wil je meer informatie over en/of je aanmelden voor ’t Papier Atelier, dan kan dat door een mailtje te sturen naar: nadja@nlcreations.nl.